Maas-/Cityloft

Het uitzicht is weids, de stad ligt aan je voeten. Ervaar het maximale vrijheidsgevoel in deze compacte, maar luxe loftwoning.

Eén royale, open ruimte, hoge ramen en een bijzonder uitzicht. Dat zijn de kenmerken van de Maas-/Citylofts, die er zijn vanaf 56 m2. Dit zijn woningen voor één of twee bewoners, die niet in hokjes denken. De hoge plafonds, de riante raampartijen en de stoere materialen geven de woning een robuuste uitstraling. Een uitstraling die past bij de stad waarop deze uitkijkt. Vanaf het riante balkon is het uitzicht – óf over de Maas, óf op de City-skyline – onovertroffen.  Creëer hier je eigen stadsjungle of nodig je vrienden uit voor een cocktail bij zonsondergang.

De woonkeuken en living zijn een grote open ruimte. Hoe je die ruimte gebruikt, is grotendeels aan jou. Eet je graag aan tafel met je balkondeur open? Of komt op die plek je sofa, waarop je languit liggend van het uitzicht geniet? De plattegrond van de woning laat lekker met zich spelen. Denk vooral in mogelijkheden, dan wordt deze woning beslist iets bijzonders.

 

‘Elke keer dat je je hoofd richting raam draait is er dat wow-effect’

Kenmerken Maas-/Cityloft

Met deze woning op deze plek heb je verder weinig nodig. Zeker als je uitzicht weids is, het water aan je voeten ligt, en alle geneugtes van het leven in de stad binnen handbereik zijn, heb je verder weinig nodig.

 • Prijzen van € 360.000 tot € 619.500 v.o.n.
 • Ruim balkon over de volledige breedte van de woning of juist inpandig en uit de wind
 • Verdiepingshoge ramen zorgen voor extra veel licht
  • 1 slaapkamer, bij sommige ook mogelijk om er 2 te creëren
 • Verdiepingshoogte van 2,75m
maas- cityloft impressie
 • Woonoppervlakte van ca. 56 tot ca. 112 m2
 • Buitenruimte van ca. 8 tot ca. 29 m2
 • Gelegen vanaf de 4e tot de 20e verdieping
 • Uitzicht over de Maas of de stad
 • Keuze uit woningen zonder parkeerplaats of met 1 parkeerplaats (conform prijslijst)

Plattegronden en impressies

Selecteer je favoriete woning met de woningzoeker en bekijk de informatie per woning. Heb je je droomwoning gevonden? Schrijf je in voor de woning van jouw voorkeur! 

woningfinder downloads inschrijven

Uitzicht en VR-tour

Ben je benieuwd naar je toekomstige uitzicht? Bekijk dit via de uitzicht tool. Óf liever alvast in je droomwoning kijken? Gebruik dan de VR-tour.

Uitzicht VR-tour

 

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Ontvang relevante updates over het project.

Ik heb interesse in: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.