Panoramaloft

Alsof de wereld aan je voeten ligt. Of in elk geval Rotterdam. Zo voelt het elke dag weer, zomer én winter, als je wakker wordt in een Panoramaloft. Geniet van het weidse en panoramische uitzicht vanuit je leren stoel. ’s Ochtends bekijk je met een kop koffie in de hand van hoe de stad tot leven komt. Elke avond weer het schouwspel van de lucht, de zon en haar wolken.

Op de hoeken in De Piekstraat, vind je de Panoramalofts. Panorama, omdat ze een uitzicht hebben van maar liefst 270 graden. Nergens zie je Rotterdam zo mooi ontwaken als hier. Vanaf je inpandige loggia of je pandbrede balkon (dat varieert per Panoramaloft), neem je het allemaal in je op. De bouwvakkers die aan de nieuwe brug werken. De Van Brienenoordbrug in de verte. De eerste watertaxi’s op de Maas. Je kijkt naar de hoogbouw op Kop van Zuid, laat je blik glijden over de Afrikaanderwijk en Feijenoord, en hoort je maag knorren. Zou de Turkse bakker al open zijn?

De vrijheid die je ervaart als je naar buiten kijkt, kenmerkt de Panoramalofts ook van binnen. De plattegrond lijkt in niets op die van het doorsnee nieuwbouwappartement. Kamers ontbreken. In plaats daarvan staan alle ruimtes in open verbinding met elkaar, rondom een afgesloten kern. Met creatieve ingrepen creëer je aantrekkelijke zones, waarin iedereen zijn eigen ding kan doen. Borrelen met vrienden, de laatste mails nog even wegwerken of Netflixen in bed. De open opzet maakt dat je voortdurend blijft spelen met de woning. Het is de ultieme stadsloft, voor wie avontuurlijk wil wonen.

Kenmerken Panoramaloft

‘Nergens zie je Rotterdam zo mooi ontwaken als hier’

  • Gesitueerd op de hoeken van het gebouw, extra veel lichtinval
  • Aan twee zijden een inspirerend uitzicht over de Maas, het centrum en of het zuiden
  • Buitenruimte over de volledige breedte van de woning of in de vorm van een loggia
  • Keuze uit woningen zonder parkeerplaats of met 1 parkeerplaats (conform prijslijst)
panoramaloft
  • Woonoppervlakte van ca. 83 tot 150 m2
  • Buitenruimte van ca. 12 tot 102 m2
  • Verdiepingshoogte van 2,75m
  • Gelegen vanaf de 4e tot de 20e verdieping
  • Uitzicht over de Maas of de stad

Plattegronden en impressies

Selecteer je favoriete woning met de woningzoeker en bekijk de informatie per woning. Heb je je droomwoning gevonden? Schrijf je in voor de woning van jouw voorkeur! 

woningfinder downloads inschrijven

Uitzicht en VR-tour

Ben je benieuwd naar je toekomstige uitzicht? Bekijk dit via de uitzicht tool. Óf liever alvast in je droomwoning kijken? Gebruik dan de VR-tour.

Uitzicht VR-tour

Theo (70) en Pinar (55) verhuizen naar een Panoramaloft in de Piekstraat. Ben jij benieuwd naar hun verhaal?

Lees hier verder

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Ontvang relevante updates over het project.

Ik heb interesse in: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.