VERKOOP EN BOUW IN VOLLE GANG

Kom alles te weten over de Piekstraat

Stappenplan

Stap 1: Ontdek de Piekstraat

De Piekstraat ligt op ‘Het eiland van Feijenoord’, een gebied in Rotterdam-Zuid dat zelfs onder Rotterdammers nog onontdekt is. Maar, dat gaat veranderen. Want op de zuidelijke punt van het eiland, direct aan de Maas, wordt de Piekstraat gebouwd. Een nieuw Rotterdams icoon van 73 meter hoog. Omringd door water en karakteristieke loodsen, met een verbluffend, ánder uitzicht op de skyline en de Maas. Een plek die barst van de potentie, als je er oog voor hebt. De omgeving van de Piekstraat is vol op in ontwikkeling: nieuwe woningen en voorzieningen zullen een spectaculaire impuls geven aan de omgeving van de Piekstraat.

Locatie Project

 

Stap 2: Bekijk de woningen en het uitzicht

De Piekstraat omvat 142 loftwoningen. Bekijk de informatie over de 6 verschillende woningtypes en ga op zoek naar de woning die het beste bij jou past! Via de Woningfinder kan je per verdieping makkelijk kijken welke woning waar gesitueerd is en per bouwnummer kijken naar de specificaties van de geselecteerde woning. Elke woning is anders, maar ze hebben één ding gemeen: een fenomenaal uitzicht over de stad of over de Maas. Doordat de Piekstraat nog onontdekt is, is het uitzicht vanaf deze plek dat ook! Wat wordt jouw toekomstige uitzicht? 

Getoonde prijzen in de woningfinder zijn inclusief parkeerplaats(en). Niet alle woningen beschikken over een parkeerplaats, bekijk de prijslijst voor meer informatie.

Woningtypes Woningfinder Uitzicht VR Woningen VR 

 

Stap 3: Bekijk de documentatie

De algemene verkoopdocumentatie, zoals de prijslijst, verdiepingsplattegronden en de brochure, is hieronder digitaal beschikbaar. Benieuwd naar de plattegronden en overige informatie? Bekijk ze op de downloadpagina. Heb je een vraag? Neem dan contact op met het verkoopteam.

Downloads Contact

 

Stap 4: Schrijf je in!

De bouw is in volle gang (verwachte start van de oplevering is het tweede kwartaal van 2025) en ruim 70% van de woningen is al verkocht. Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je dan nu in voor jouw droomwoning. 

Inschrijven

Facebookchat

Maak gebruik van Facebook Messenger om met het verkoopteam te chatten.

Chat via Facebook

www.facebook.com/piekstraatrotterdam 

Contact 

Bel of e-mail direct naar makelaar en/of verkoopteam. 

Bel het verkoopteam

E-mail het verkoopteam