Verkoopprocedure

Hoe verder na start verkoop?

Stappenplan

Stap 1: Ontdek de Piekstraat

De Piekstraat ligt op ‘Het eiland van Feijenoord’, een gebied in Rotterdam-Zuid dat zelfs onder Rotterdammers nog onontdekt is. Maar, dat gaat veranderen. Want op de zuidelijke punt van het eiland, direct aan de Maas, wordt straks de Piekstraat gebouwd. Een woontoren van 73 meter hoog met eigenzinnige loftwoningen en een horecagelegenheid. Omringd door water en karakteristieke loodsen, met een verbluffend, ánder uitzicht op de skyline. Een plek die barst van de potentie, als je er oog voor hebt. Op loopafstand van de Piekstraat verrijst straks Feyenoord City, dat met nieuwe voorzieningen een spectaculaire impuls zal geven aan de omgeving van de Piekstraat.

Locatie Piekstraat

Stap 2: Bekijk de woningen en het uitzicht

De Piekstraat omvat 142 loftwoningen. Bekijk de informatie van de 6 verschillende woningtypes en ga op zoek naar de woning die het beste bij jou past! Via de woningfinder kan je per verdieping makkelijk kijken welke woning waar gesitueerd is en per bouwnummer kijken naar de specificaties van de geselecteerde woning. Elke woning is anders, maar ze hebben één ding gemeen: een fenomenaal uitzicht over de stad of over de Maas. Doordat de Piekstraat nog relatief onontdekt is, is het uitzicht vanaf deze plek dat ook! Wat wordt jouw toekomstige uitzicht? Ontdek het hier.

Woningtypes Woningfinder Uitzicht in VR 

Stap 3: Bekijk de documentatie

De algemene verkoopdocumentatie, zoals de prijslijst, verdiepingsplattegronden en de brochure, is hieronder digitaal beschikbaar. De brochure is interactief, dus je kunt gemakkelijk navigeren naar het onderwerp waar je meer over wilt weten. Benieuwd naar de plattegronden en overige informatie? Bekijk ze op de downloadpagina. Heb je een vraag? Neem contact op met het verkoopteam.

Downloads Contact

Stap 4: Schrijf je in!

De verkoop van de woningen is gestart. Zie jij jezelf hier al wonen? Schrijf je dan in voor jouw droomwoning. 

Inschrijven

Bekijk de uitgebreide verkoopdocumentatie, zoals de plattegronden per bouwnummer, de technische omschrijving en het uitvoeringsniveau woningen op de downloadpagina. 

Downloads 

Facebookchat

Maak gebruik van Facebook Messenger om met het verkoopteam te chatten.

Chat via Facebook

www.facebook.com/piekstraatrotterdam 

Contact 

Bel of e-mail direct naar makelaar en/of verkoopteam. 

Bel het verkoopteam

E-mail het verkoopteam