Steeds meer mensen kiezen voor nieuwbouw

Een woning kopen die alleen nog maar bestaat op papier, kan best lastig zijn. Maar er zitten ook een heleboel voordelen aan het kopen van een nieuwbouwwoning. Zoveel zelfs, dat steeds meer mensen hiervoor kiezen. Waarom? Lees het hieronder.

Alles fris en nieuw

Een nieuwbouwwoning kopen, brengt veel voordelen met zich mee. De meest gehoorde is toch wel de keuzevrijheid die je hebt als koper. Tijdens de bouw kun je jouw persoonlijke woonwensen mee laten nemen. Denk hierbij aan een uitbouw, een dakkapel, een andere indeling van de kamers of het verleggen van aansluitpunten. Ideaal, want daarmee creëer je een huis dat volledig past bij jouw leefstijl. Daarbij is het erg fijn dat je de eerste bewoner bent. Geen last heeft van de ‘erfenis’ van de vorige bewoners. Alles fris en nieuw.

Duurzaam de toekomst in

Een belangrijke reden om nieuwbouw te kopen is de duurzaamheid en het energieverbruik. Een nieuw huis is volgens de laatste maatstaven en technieken gebouwd, waardoor de isolatie beter is en uw stookkosten lager zullen zijn dan bij een huis van 10 jaar of ouder. Daarbij is een nieuw huis vaak comfortabeler, zeker in Piekstraat omdat je daar geniet van een gasloze woning met vloerverwarming en een uitstekende isolatie.

video – Funda

Hoe is het om te wonen in een nieuwbouwwoning?

Pim en Marga laten hun nieuwbouwwoning zien en vertellen alles over de voor- en nadelen van het kopen van een nog niet bestaand huis.

video – vtwonen

Binnenkijken in een nieuwbouwhuis

Arusha en haar man hebben eigenlijk een liefde voor jaren ’30 huizen, maar besloten toch voor een praktische nieuwbouwwoning te kiezen.