TW Home

De adviseurs van TW Home vertalen jouw woonwensen naar een concreet voorstel voor de afbouw van jouw nieuwe thuis. 

Als je een nieuwe woning koopt in de Piekstraat, is deze standaard al voorzien van binnendeuren, sanitair en tegelwerk en natuurlijk allerlei installaties. Je dient dus zelf aan de slag te gaan met de verdere afbouw van de woning. We horen soms van klanten dat zij het lastig vinden om van hun “huis” hun eigen “thuis” te maken en dat begrijpen wij. Tegenwoordig is er enorm veel keuze in woonstijlen, afwerkingen en materialisaties. Onze tip? Ga eens in gesprek met TW Home!

TW Home is specialist in nieuwbouwwoningen. Het vakkundige team van adviseurs en interieurspecialisten vertaalt de ’tekening’ naar een stijlvolle woning die bij jou past. Laat je inspireren door de mogelijkheden en bekijk de uitgebreide stalencollectie van vloer- en wandafwerking, raamdecoratie en verlichting in de showroom van TW Home. TW Home kan de complete afbouw uit handen nemen. Zij leveren en monteren wand- en vloerafwerking, verlichting en raamdecoratie. Dit traject wordt ook voor je gecoördineert, waardoor ook dat stukje voor je uit handen genomen wordt. Het resultaat? Zorgeloos een volledig gestoffeerde woning met een stijlvol design en maximaal wooncomfort.

Is alleen stoffering niet voldoende en wens je ook een volledig gemeubileerde woning? Ook dit is mogelijk via TW Home. TW Home werkt nauw samen met high-end meubelwinkels die voor ieder budget en iedere wens passende oplossingen kan bieden.

Benieuwd wat de adviseurs van TW Home voor jou kunnen betekenen en wat voor scherpe prijzen zij bijvoorbeeld rekenen voor verschillende soorten hoge kwaliteit wandafwerking of vloeren?

Bekijk de brochure!

 

Brochure TW Home

Contactgegevens

TW Home

T 010 – 300 71 34
[email protected]

 

Bezoekadres:

Veerhaven 4
3016 CJ Rotterdam

 

Website:

TW Home – Van Huis naar Thuis