Sneak Piek gestart

Schrijf je nu in!

DIGITALE SNEAK PIEK IS VAN START!

Gisteren was het dan zover, de digitale Sneak Piek van de 142 woningen in Piekstraat! Vanaf nu is alle verkoopdocumentatie zoals de plattegronden, brochure en prijslijst online beschikbaar en is het mogelijk om je in te schrijven op jouw droomwoning in de Piekstraat, nog voordat de verkoop later dit jaar start.  

Was je niet in de gelegenheid om de Sneak Piek bij te wonen? Vanaf nu staan de video en de brochure ook online! Ook is de gedetailleerde informatie over de woningtypes beschikbaar op de website.

Video en verkoopinformatie Piekstraat

Heb jij je droomwoning gevonden in de Skyloft, Panoramaloft, Drive-in loft of één van de andere bijzondere woningtypes? Schrijf je dan vóór zondag 19 juli 23:00 uur in op je favoriete bouwnummer(s). Schrijf je in via het online inschrijfformulier.
Indien je je na deze termijn inschrijft, kom je automatisch op de reservelijst te staan. We nemen contact met je op zodra we je een woning in de Piekstraat kunnen toewijzen.

 

Inschrijven

WAT HOUDT DEZE SNEAK PIEK PRECIES IN?

 Hoe gaat het in zijn werk? 
• Op donderdag 9 juli om 17:00 uur zijn alle verkoopstukken online gekomen op onze website. Vanaf dat moment was de inschrijving geopend en kun je je via het online inschrijfformulier op onze website inschrijven op je favoriete bouwnummers. 
 
• De makelaarskantoren staan klaar om al je vragen te beantwoorden en dagelijks bereikbaar van 09:00 tot 17:00 uur. 
 
• De inschrijfperiode loopt tot zondag 19 juli 23:00 uur. Hierna is het niet meer mogelijk om je in te schrijven voor een woning. Je komt na deze periode automatisch op de reservelijst te staan.  
 
• Na de inschrijfperiode vindt de toewijzing van de woningen plaats op basis van de opgegeven woningvoorkeuren. In week 30 wordt iedereen op de hoogte gesteld van het resultaat van de toewijzing.  
 
• Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan wordt je door iemand van het verkoopteam uitgenodigd voor een optiegesprek. Dit gesprek kan gezien de huidige omstandigheden op een van de kantoren of digitaal plaatsvinden. 
 
• Vervolgens krijg je de mogelijkheid aangeboden om een zogeheten ‘optieovereenkomst’ te sluiten, wat inhoudt dat jij zodra de verkoop start, het recht hebt op eerste koop van jouw droomwoning!