Maak kennis met de makelaars

makelaars tw3

TW3

 

TW3 is een modern makelaarskantoor in Rotterdam. Fris, zonder blabla, maar met een bulk aan ervaring. Persoonlijk advies en begeleiding in elke stap van het proces staat bij ons centraal. Wanneer je een huis koopt, moet alles kloppen om je er echt thuis te voelen.
TW3 begrijpt dat en zet haar jarenlange kennis en ervaring in om jou snel een gefundeerd advies te geven. Dat geeft rust, zodat jij alvast verliefd kan worden op jouw nieuwe huis in de Piekstraat! Alvast een waardering van je eigen woning of een verkennend gesprek over jouw financiële mogelijkheden? Bel gerust TW3!

 

E: [email protected]

T: 010 – 300 71 17

A: Veerhaven 4, Rotterdam

 

Maarten Makelaardij & Hypotheken

 

Maarten Makelaardij & Hypotheken is de Rotterdamse makelaar van nu! Proactief, vernieuwend en een tikkeltje anders. Wij laten zien dat makelen niet op een traditionele manier gedaan hoeft te worden. Wij begrijpen waar je behoefte aan hebt bij het (ver)kopen van een woning. Contact via WhatsApp? Geen probleem. Afspraak buiten kantoortijden? Natuurlijk. Gesprek via onze social media kanalen? Leuk! We maken het contact zo toegankelijk mogelijk. Wij voegen relevante en persoonlijke waarden toe bij de volgende stap in jouw wooncarrière, zodat jij meer ontspanning ervaart in het spannende proces. Vol passie gaan we aan de slag om jou te helpen en te ontzorgen. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten! 

E: [email protected]

T: 010 – 818 14 87

A: Maaskade 121, Rotterdam