Kom langs en ontvang meer informatie over Piekstraat

Donderdag 18 juli, van 17.00 - 19.00 uur

Ben je op zoek naar jouw droomwoning? Kom dan langs in de bouwkeet van nieuwbouwproject Piekstraat! De bouw is in volle gang en op donderdag 18 juli openen wij de deuren van onze bouwkeet voor geïnteresseerden, om je te verwelkomen en van meer informatie te voorzien over dit unieke project. 

  • Donderdag 18 juli 
  • Van 17.00 tot 19.00 uur 
  • Bouwkeet Piekstraat (ingang aan de zijde van de Piekbrug) 
  • Kom je met de auto? Navigeer dan naar de Piekbrug, parkeren (betaald) kan in de omgeving. 

Wat kun je verwachten tijdens het inloopmoment? 

Tijdens het inloopmoment nodigen wij jou uit om onze bouwkeet te bezoeken en meer te ontdekken over het nieuwbouwproject, de ontwikkelingen in de omgeving, het beschikbare woningaanbod enzovoorts. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en, onder het genot van een kop koffie, je te begeleiden op jouw reis naar het vinden van jouw droomwoning. 

Let wel, veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, om die reden is tijdens het inloopmoment de woontoren in aanbouw dus niet te betreden. Maar in onze bouwkeet mét terras aan de Maas kun je alvast ervaren hoe het voelt om elke dag wakker te worden en te wonen op deze prachtige plek! 

Kun je er helaas niet bij zijn op 18 juli of heb je op voorhand een vraag? Neem dan contact op met het team van de Piekstraat.

Contact 

Wat maakt wonen in de Piekstraat zo bijzonder? 

De Piekstraat ligt ‘Het eiland van Feijenoord’, een gebied dat zelfs onder Rotterdammers nog onontdekt is. Het ligt off route en wordt nauwelijks bewoond. Maar dat gaat veranderen. Want op de kop van het eiland, direct aan de rivier, wordt de Piekstraat gebouwd. De bouw is in volle gang en dit nieuwe Rotterdamse icoon zie je al vanuit de rest van de stad verrijzen. De omgeving van de Piekstraat is ook vol op in ontwikkeling, daar vertellen we je tijdens de inloopmiddag graag meer over! 

De appartementen in de Piekstraat variëren in grootte van 56 tot 234 m2 en schitteren allemaal door ruim opgezette plattegronden, grote buitenruimtes, extra hoge plafonds en verdiepingshoge ramen. Ook zijn er een aantal woningen met wel heel unieke features zoals ruimte voor het parkeren van je auto in je woning en een aanlegsteiger voor de deur. Alle woningen hebben een fenomenaal uitzicht over de skyline of de Maas en beschikken over duurzame voorzieningen die zorgen voor een optimaal binnenklimaat bij minimaal energieverbruik. 

Wat je woondroom ook is, grote kans dat je hem hier kunt verwezenlijken. 

Bekijk de woningtypes 

Heijmans Vastgoed

T | 010 266 28 00
E | [email protected] 

Maarten Makelaardij

T | 010 818 14 87
E | [email protected] 

TW3 Makelaardij

T | 010 300 71 17
E | [email protected]