Digitale Sneak Piek

op 9 juli a.s.!

Het is zover! Op 9 juli 2020 is de sneak piek van de 142 woningen in Piekstraat. Door de huidige omstandigheden organiseren wij géén grote bijeenkomst, maar doen we dit volledig ‘online’. Dit betekent dat je op 9 juli a.s., vanaf 17:00 uur eenvoudig vanuit huis de Sneak Piek kan volgen vanachter je computer, telefoon of tablet.

In een korte video vertellen we je alles over de Piekstraat en de verschillende woningtypes. Tijdens de Sneak Piek kom je alles te weten over de 142 woningen in de Piekstraat. Laat je verrassen door de inspirerende omgeving, het uitzicht en de kwaliteit van de woningen. Ook is er de mogelijkheid om via verschillende kanalen al je vragen te stellen aan ons verkoopteam. Vanaf dat moment is de Pre-sale periode van start en kun je je inschrijven op je favoriete bouwnummer(s). Het inschrijfformulier en de verkoopdocumentatie zijn dan te vinden via de website.

Zie jij jezelf al wonen op de Piekstraat? Meld je snel aan voor de online Sneak Piek en ontvang als eerste alle informatie! Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je binnenkort uitleg over de verkoopprocedure per mail.