Rondleiding bouwplaats

12 oktober 2024

Ben je op zoek naar jouw droomwoning? Kom dan op 12 oktober naar de bouwplaats van de Piekstraat! Het hoogste punt van de bouw is in zicht, daarom openen we met trots de deuren van enkele etages in onze woontoren in aanbouw. Deze dag geeft jullie een eerste inkijk op de voortgang van de bouw en natuurlijk hebben we alle informatie over het beschikbare woningaanbod.

  • Zaterdag 12 oktober
  • van 13.30 tot 14.30 uur
  • Piekbrug, Rotterdam (De bouwplaats is alleen te betreden via de ingang aan de zijde van de Piekbrug)

Je kan vrij rondlopen op de 2 opengestelde etages en genieten van de vooruitgang en het uitzicht. Helaas laat de stand van de bouw het niet toe om alle verdiepingen open te stellen. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en, onder het genot van een kop koffie, je te begeleiden op jouw reis naar het vinden van jouw droomwoning. 

Indicatie opengestelde etages:

4e verdieping, deze verdieping bevindt zich in de afbouw fase en deze is vergelijkbaar met de verdiepingen 5 en 6

9e verdieping, op deze verdieping zijn de binnenwanden in aanbouw en deze is vergelijkbaar met de verdiepingen 8 t/m 14

 

Belangrijk:
Om de veiligheid op de bouwplaats te waarborgen, vragen we jullie om de instructies van onze medewerkers op te volgen en om stevig schoeisel te dragen. Het wordt een uniek kijkje achter de schermen, maar let op: de bouwplaats blijft een werkterrein, dus kinderen onder de 12 jaar zijn helaas niet toegestaan.

 

Kun je er helaas niet bij zijn op 12 oktober of heb je op voorhand een vraag? Neem dan contact op met het team van de Piekstraat.

Contact

Woningaanbod:

De woningen in de Piekstraat variëren in grootte van 56 tot 234 m2 en schitteren allemaal door ruim opgezette plattegronden, grote buitenruimtes, extra hoge plafonds en verdiepingshoge ramen. Ook zijn er een aantal woningen met wel heel unieke features zoals ruimte voor het parkeren van je auto in je woning en een aanlegsteiger voor de deur. Alle woningen hebben een fenomenaal uitzicht over de skyline of de Maas (en soms zelfs allebei) en beschikken over duurzame maatregelen die zorgen voor een optimaal binnenklimaat bij minimaal energieverbruik. Naar verwachting start de oplevering in het derde kwartaal van 2025.

Wat je woondroom ook is, grote kans dat je hem hier kunt verwezenlijken. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar

Bekijk de woningtypes